Razkrita kabala - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Razkrita kabala

Razkrita kabala
 • Redna cena:

  16,00 €

 • Popust:

  0,80 € (5%)

 • Spletna cena:

  15,20 €

 • Avtor:

  Michael Laitman

 • Založba:

  NTD

 • Prevajalec:

  Vasja Knapič

 • Datum izida:

  10.08.2011

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Razkrita kabala pripoveduje resnično zgodbo o kabali: kako je nastala, kako se je razvijala in kako danes služi kot vodnik nam vsem, nam pomaga mirno živeti in napredovati v današnjem nevarnem svetu.
Ravno tako nas knjiga vodi na osebno potovanje odkrivanja odgovora na vprašanja o življenju in našem mestu v vesolju! Avtor pripoveduje zgodbo o kabali na jasen in enostaven način, ker želi, da bralci uživate ob branju tako, kot je sam užival ob pisanju.

Avtentična kabala je zelo kompleksna modrost in je stara več kot 5000 let. Svoje skrivnosti čuva v knjigi Zohar, ki je bila skrita vse do današnjih dni. V njej je "dekodriana" Stara zaveza, ki po kabalističnem učenju ni samo knjiga z zanimivimi zgodbami. Vsaka zgodba je "koda" in njeno pravo bistvo se nahaja globoko v vsakem hebrejskem znaku in njegovi kombinaciji.

Kabala trdi, da ne obstajajo slučajnosti ter da ima smisel vse, kar se je in kar se bo še zgodilo. Za vse obstajajo zakoni, vzroki in posledice. Kabala nam govori, da je Narava (sinonim za Stvarnika) celovita, edinstvena in altruistična. Za nas ni dovolj, da bi samo poznali in razumeli njene zakone, temveč moramo ta nivo obstoja vgraditi znotraj sebe, če želimo doseči pravo bistvo svojega obstoja in neskočno zadovoljstvo.

Trda vezava, 13 x 21 cm, 159 strani.

"Avtor ni samo moj ljubi osebni prijatelj, ampak je po mojem mnenju tudi največji živeči kabalist, resnični predstavnik modrosti, ki je bila skrita več kot dva tisoč let."
Dr. sc. Ervin Laszlo (avtor 72 knjig)