Vojko Duletič, obstranec, Ustavljeni čas filma - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Vojko Duletič, obstranec

Ustavljeni čas filma

Vojko Duletič, obstranec
 • Redna cena:

  24,90 €

 • Popust:

  17,00 € (68%)

 • Spletna cena:

  7,90 €

 • Avtor:

  Tone Frelih

 • Založba:

  UMco

 • Datum izida:

  02.09.2011

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Na voljo so še zadnji rahlo poškodovani izvodi, na platnicah se najde kakšna praska, ali pa so nekoliko obarvane od sonca. Zato je cena znižana.
Tone Frelih je v knjigi Vojko Duletič - Obstranec sistematično in natančno obdelal celoten Duletičev opus, ki obsega osem celovečernih filmov (od Samorastnikov, za katerega je napisal scenarij, preko filmov Na klancu, Ljubezen na udoru, Med strahom in dolžnostjo, Drago moja Iza, Deseti brat, Doktor, ki jih je režiral, do neobičajnega eksperimenta z naslovom Bolečina) in trinajst kratkometražnih filmov, ob tem pa v analizo vključil tudi nerealizirane scenarije. Duletiča je predstavil še kot filmskega kritika, na koncu pa dodal tudi režiserjevo samoizpoved, ki zaokrožuje knjigo o enem najbolj samosvojih slovenskih režiserjev vseh časov.

Trda vezava, 15 x 21 cm, 235 strani.