Količina:

0


Znesek:

0,00

Vse ljubice mojega moža - TV

Vse ljubice mojega moža - TV
  • Redna cena:

    5,00 €

  • Popust:

    1,01 € (20%)

  • Spletna cena:

    3,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Vse ljubice mojega moža je roman o Lucy Shoreman, ki jo je prevaral mož. Ko Lucy to izve, se z njim sooči, on pa ji prizna, da se je v štririh letih njunega zakona zapletel še z drugimi ženskami. Da bi se Lucy spopadla z Artiejevo nezvestobo, ga zapusti in se šest mesecev posveča zgolj svoji službi. Nekako mora preboleti njegovo izdajo.

Nato pa jo sredi noči pokliče mama. Artie je hudo bolan. Artie jo potrebuje. Še vedno je njen mož, ne glede na vse. In umirajočega moža se ne spodobi zapustiti. Lucy se vrne domov, a Artieju ne more odpustiti. Po nekaj kozarcih pijače zgrabi telefon, pokliče Artiejeve nekdanje ljubice iz njegove črne knjižice in jim sporoči: Artie Shoreman umira. Prosim, pokličite me in mi sporočite, kdaj se lahko oglasite pri njemu.

To, kar sledi, preseneti vse. Ljubice pridejo na obisk. Od mlade Elspe s tatuji in pirsingi do njegove nekdanje učiteljice v srednji šoli gospe Dutton. Med nekaterimi ljubicami se rodi neverjetno prijateljstvo. Ženske se skupaj spustijo po čustvenem toboganu.

Trda vezava, 14 x 21 cm, 270 strani.