Dobra ženska - TV - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Dobra ženska - TV

Dobra ženska - TV
 • Redna cena:

  26,00 €

 • Popust:

  21,01 € (81%)

 • Spletna cena:

  4,99 €

 • ISBN:

  9789616778718

 • Avtor:

  Danielle Steel

 • Založba:

  Anu Elara

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Novi roman Danielle Steel, poln zgodovinskih podrobnosti in podob, ki jemljejo dih, predstavlja eno njenih najbolj edinstvenih in najbolj zanimivih junakinj, Anabelo Worthington, izjemno žensko, dobro žensko, resnično zmagovalko, ki premaga orjaške ovire. Anabelina zgodba je več kot samo privlačno branje, je mogočen slavospev življenju, dostojanstvu in pogumu ter potrditev človekove volje do preživetja.

V svojem romanu, zgodbi o vojni, izgubah, zgodovini in nezlomljivem duhu neke ženske, nas Danielle Steel vodi na nepozabno potovanje od bleščečih plesnih dvoran na Manhattnu do pekla prve svetovne vojne.

Devetnajstletna Anabela Worthingon se je rodila v življenje privilegiranih, s hišo na newyorški Peti aveniji in dvorcem v Newportu na Rhode Islandu ter odrasla v bleščavi newyorške družbe. Toda vse se zasuka drugače nekega hladnega aprilskega dne leta 1912, ko ji potop Titanika za vedno spremeni življenje. Anabela v žalosti najde moč in se preda dobrodelnosti, neguje reveže in v njej se vname strast do medicine, ki ji spremeni življenjsko pot.

Toda Anabelina prva ljubezen in na videz idiličen zakon ji kmalu prineseta novo gorje, ki ga povzročijo skrivnosti njenega moža. Izdana Anabela, ki jo po krivem preganja sramota, zbeži iz New Yorka v Francijo, kjer divja vojna, da bi se prepustila služenju trpečih. V poljski bolnišnici, kjer medicini predane ženske v osrčju prve svetovne vojne orjejo ledino, najde svoj pravi poklic, kot pomožna medicinka vozi ranjence s fronte, študira medicino in rešuje življenja. Po koncu vojne začne novo življenje v Parizu. Zdaj je zdravnica in mati, njena preteklost je že skoraj pozabljena. Dokler usodno srečanje ne odpre vrat njenega srca v svet, ki ga je pustila za seboj. V najmanj pričakovanem prijateljstvu znova najde moč, sestavi razsute drobce svojega življenja in se vrne obiskat New York. Tokrat je drugačna, ženska močnega duha, polna življenjskih izkušenj, ki si iz bogate prsti preteklosti gradi prihodnost, polno upanja.

Mehka vezava, 13,5 x 20,5 cm, 303 strani.