Količina:

0


Znesek:

0,00

Superženska je v tebi

Superženska je v tebi
  • Redna cena:

    27,90 €

  • Popust:

    1,40 € (5%)

  • Spletna cena:

    26,51 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Superženska je v tebi je pogumna in spodbudna knjiga o razvijanju realnih pričakovanj in iskrenih želja v življenju, ki ga živiš. Seznani se s tremi ravnovesji, ki vplivajo na tvoje počutje, in s konkretnimi nasveti, kako do ljubezni, kariere, otrok in stanovanja - ne da bi se spotoma izgubila.

Knjiga ima tri dele. V prvem, Umiri se, avtorica predstavi svojo filozofijo, po kateri skuša živeti (to je že prej omenjeno ravnovesje med nadzorom in intuicijo). V drugem delu, Izberi sebe, predstavi različna področja ženskega življenja, od stanovanja in službe do zdravja in spolnosti. V zadnjem delu, Superženska je v tebi, pa pove, kako poiskati superžensko in ji dovoliti, da široko razpre krila.

Mehka vezava, 14 x 21 cm, 291 strani.

O AVTORICI:

Anette Ellegaard prihaja z Danske. Je zdravnica in mama štirih otrok. Poleg tega že dolga leta piše leposlovje za mladino in se ukvarja z vrtnarjenjem. Če dodamo še, da je lepotica, je vsem kristalno jasno, da je prava superženska. Pa je to res? Ali superžensko res opredelimo na podlagi njenih dosežkov in zunanjosti? Do neke mere gotovo. Vendar prava lepota izvira iz notranjosti in tudi z občutkom »superženskosti« je enako. V svojem življenju je pogosto križarila med ekstremi. Od čisto intuitivnega življenja, ko je odločitve sprejemala na podlagi števila pik na kockah, pa do odvisnosti od neskončno dolgih seznamov opravil, katerih se je držala kot pijanec plota. Ne en in ne drug pristop je nista popolnoma osrečila. Zato je z natančnim opazovanjem ugotovila, da se sreča skriva nekje vmes, in naša dolžnost je, da odkrijemo ravnovesje med obema. Pri vsaki ženski je ravnovesje drugačno, saj smo ene bolj nagnjene k nadzoru, druge pa k intuiciji. Zato v knjigi ni univerzalnega recepta, ampak bralke dobijo spodbudo, da občutek superženskosti poiščejo v sebi.