Komunizem - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Komunizem

Komunizem
 • Redna cena:

  16,66 €

 • Popust:

  0,83 € (5%)

 • Spletna cena:

  15,83 €

 • Avtor:

  Dušan Rutar

 • Založba:

  Za - misli

 • Datum izida:

  16.03.2012

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Komunizem je kompleksna ideja, s pomočjo katere ljudje lahko spoznajo resnično jedro kapitalističnega življenja in družbenih odnosov, ki jih sicer nujno živijo vsak dan. Spoznanje je pomembno, kajti medtem ko mogotci rešujejo banke na naš račun, rešujejo pa jih zato, da bi kapitalizem preživel, se moramo na novo učiti preživeti. Komunizem je zato tudi praksa tistih, ki imajo jajca, da preizkušajo nemogoče.
Kaj danes pomeni nemogoče? Pomeni zmožnost ljudi, da v ključenm trenutku preprosto nehajo reševati korporacije in ne naredijo ničesar.
Kmalu bo zato napočil čas, ko se ljudje, ki jih je danes zgolj strah, ne bodo mogli pretvarjati, da ne vedo, kaj se s kapitalizmom dogaja v resnici, kar bo pomenilo, da bodo končno vzeli moč v svoje roke. Danes je še nekaj ljudi, ki verjamejo ekonomistom, čaš da vedo, kako deluje kapitalistično gospodarstvo in da ga bodo popravili na njihov račun, toda že jutri bo povsem drugače.

Mehka vezava, 13,5 x 21 cm, 132 strani.