Lajšanje bolečin na naraven način - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Lajšanje bolečin na naraven način

Lajšanje bolečin na naraven način
 • Redna cena:

  19,90 €

 • Popust:

  0,99 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,90 €

 • Avtor:

  Richard Thomas

 • Založba:

  Didakta

 • Prevajalec:

  Dejan Brate

 • Datum izida:

  15.09.2009

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Vse več nas je, ki iščemo nežnejše in naravnejše načine skrbi za zdravje in dobro počutje. Popolni priročnik za lajšanje bolečin na naraven način odgovarja na ta klic kot verodostojen in celovit vodnik po številnih oblikah naravnega lajšanja bolečin, ki so na voljo. Priročnik razlaga, kako bolečine vplivajo na telo in kako se telo spoprijema z njimi, svetuje ustrezne metode za lajšanje bolečin in ponuja smernice za preprečevanje nadaljnjih bolečin.

Ublažite bolečine na naraven način s hitrimi in učinkovitimi tehnikami, kot so masaža, refleksologija, aromaterapija, zdravljenje z vodo, zeliščarstvo, homeopatija, joga in meditacija.

Odkrijte še druge oblike zdravljenja, ki lahko pomagajo lajšati pogoste bolezenske težave, kot so glavoboli, migrene, stres, čustvene težave, prehladi, gripe in poškodbe mišic.

Nazorne ilustracije, ki vas vodijo korak za korakom vso pot, spremljajo recepture in navodila, kakšni odmerki so primerni za pomoč pri posameznih bolezenskih težavah.

Priročnik pove, kdaj lahko pričakujete izboljšanje, a tudi, kdaj morate odnehati in poskusiti drugo obliko zdravljenja, in jasno opozarja na bolezenske znake, pri katerih sta nujni pozornost in pomoč zdravnika.

Mehka vezava, 19 x 26,5 cm, 190 strani.