Zgodovina filma na slovenskem, 1896-2011 - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Zgodovina filma na slovenskem

1896-2011

Zgodovina filma na slovenskem
 • Redna cena:

  29,80 €

 • Popust:

  17,90 € (60%)

 • Spletna cena:

  11,90 €

 • Avtor:

  Zdenko Vrdlovec

 • Založba:

  UMco

 • Datum izida:

  25.03.2013

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Na voljo so rahlo poškodovani izvodi, na platnicah se najde kakšna praska, ali pa so nekoliko obarvane od sonca. Zato je cena znižana.
Zgodovina filma na Slovenskem 1896/2011 Zdenka Vrdlovca želi zadostiti dvema osnovnima namenoma. Prvi je celovitost: razvoj kinematografije na Slovenskem obravnava od njenih začetkov do danes. Drugi je kompleksnost: poudarek je sicer na estetskem in idejnem pristopu, toda prav tako so obravnavani tudi drugi kinematografski vidiki(načini in oblike filmske produkcije, sprejem pri kritikih in občinstvu) ter institucionalne in zakonske ureditve kinematografije.

Težišče knjige predstavljajo analize okoli 230 celovečernih kinematografskih filmov, v obdobju med obema svetovnima vojnama.

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 847 strani.