Večni sin - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Večni sin

Večni sin
 • Cena:

  11,90 €

 • Avtor:

  Csistovao Tezza

 • Založba:

  Založba Modrijan

 • Prevajalec:

  Katja Zakrajšek

 • Datum izida:

  14.08.2013

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zaprisežen pisatelj brez knjižnih objav in brez obveznosti se znajde na prelomnici, ki zamaje svobodnjaške temelje njegovega življenja: na poti je njegov prvorojenec. Toda sprememba je še bolj skrajna, kot si je mislil - še preden se vživi v očetovsko vlogo, izve, da ima njegov sin Downov sindrom. V slovitem avtobiografskem romanu se Tezzov junak skozi trpke preizkušnje neprizanesljivo sooča sam s seboj in mukoma prebija do življenskih spoznanj, obenem pa se na drugem koncu tunela plaho rojeva očetovska ljubezen. Bralci s podobno izkušnjo pogosto pravijo, da je napisal to, kar so sami čutili, a si niso upali izreči. Vendar knjiga še kako zadeva tudi povsem "običajnega" starša - iz dilem, razmislekov in spoznanj se lušči esenca vsakega starševskega odnosa.

Trda vezava, 14 x 23 cm, 199 strani.

Cristovao Tezza velja za enega najvidnejših pripovednikov srednje generacije v Braziliji. Mednarodno slavo mu je prinesl prav roman Večni sin, za katerega je po izidu pobral praktično vse domače literarne nagrade.