Ruska energetska diplomacija - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Ruska energetska diplomacija

Ruska energetska diplomacija
 • Redna cena:

  28,90 €

 • Popust:

  20,00 € (69%)

 • Spletna cena:

  8,90 €

 • Avtor:

  Denis Mancevič

 • Založba:

  UMco

 • Datum izida:

  15.10.2013

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga posega na izrazito aktualno področje vpliva fosilnih energetskih virov (surova nafta, zemeljski plin) ter na oblikovanje in izvajanje zunanje politike sodobne Rusije, pri čemer se razpenja onkraj prevladujočih zahodnih političnih in znanstvenih diskurzov. Bralec s knjigo ne dobi zgolj analitičnega orodja za poglobljeno refleksijo nekaterih najbolj odmevnih primerov uporabe ruske energetske diplomacije v 21. stoletju, temveč tudi širi vpogled v oblikovanje ruskih nacionalnih energetskih šampionov, konfliktnih razmerij znotraj ruskih političnih in energetskih elit ter ciljev nekaterih največjih ruskih energetskih projektov zadnjih let.
Na knjigo pa je treba gledati tudi kot na poskus preseganja aktualnih evropskih praks, ki v kontekstu diskurza o razmerah in tendencah v sodobni Rusiji še vedno vse prevečkrat posegajo po dokaj posplošenih in enostranskih ideološko obarvanih razpravah, ki posameznika potiskajo v hitro odločitev "za" ali "proti".

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 357 strani.