Sem punk čarovnica, debela lezbijka in ne maram vampov, NE MARAM VAMPOV - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Sem punk čarovnica, debela lezbijka in ne maram vampov

NE MARAM VAMPOV

Sem punk čarovnica, debela lezbijka in ne maram vampov
 • Cena:

  16,50 €

 • Avtor:

  Vladimir P. Štefanec

 • Založba:

  Modrijan

 • Datum izida:

  15.04.2014

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Najstnica Daša je prijazna punca, mirna navzven in burna navznoter, prava upornica, kot se izkaže, le da se tega sprva ne zaveda. Dokler v sporu s sošolko njena upornost ne privre na plano, prestopi meje šolsko sprjemljivega in jo privede pred vrata ravnateljice, kjer čaka razsodbo.

Dogodki in okoliščine, ki temu botrujejo, razgaljajo svet, ki pod polikanim površjem skriva kup predsodkov, hinavščine in velikih družbenih razlik. Toda ovire in čeri, ob katere se Daša spotika, so obenem preizkušnje, s katerimi si gradi identiteto. Čeprav se nemalokrat počuti drugačno in izključeno, počasi spoznava, da ni sama. Na začetku tega pa stoji odkritje - punk rock benda, ki ji pomaga, da od besed preide k dejanjem. In se prvič zares postavi na svoje noge.

Slovenski pisatelj in publicist Vladimir P. Štefanec, avtor osmih leposlovnih knjig in večkratni nominiranec za nagrado Kresnik, se je tokrat vživel v lik najstnice. Zelo prepričljivo - vzroki za to pa so nemara biografske narave....Si lahko predstavljate, da bi bil čisto običajen fotr v resnici stari punker?

Mehka vezava, 12 x 20 cm, 209 strani.