Umirjenost, delovni zvezek - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Umirjenost, delovni zvezek

Umirjenost, delovni zvezek
 • Cena:

  14,90 €

 • Avtor:

  Sanja Rozman

 • Založba:

  Modrijan

 • Datum izida:

  05.05.2014

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Delovni zvezek Umirjenost, ki ga je Sanja Rozman pripravila kot dopolnilo in nadgradnjo svoje knjige Umirjenost, je knjiga, kakršno smo pri nas že dolgo pogrešali. Je priročnik tiste vrste, v katerega lahko pišemo, torej je hkrati osebni dnevnik, planer in navsezadnje prikaz vsega, kar je na poti okrevanja od katerekoli zasvojenosti za nas pomembno: ovire, blokade, samoslepljenje, izgovori, razlogi, načini, kako se izogniti pastem, itd. Delovni zvezek temeljna izhodišča še enkrat na kratko pojasni, sicer pa so v njem navedene tudi strani iz knjige Umirjenost, ki so pri posameznem koraku okrevanja pomembne. S konkretnimi primeri nam prikaže, kako naj izvajamo vaje, opisane v posameznih poglavjih, in nam pušča dovolj prostora, da si pri vsaki vaji pripravimo svoje zapiske.
Delovni zvezek pojasni tudi namen in pomen sedmih meditacij, ki dopolnjujejo sedem korakov in vaje, povezane z njimi. Na priloženi zgoščenki so posnete meditacije, ki nam omogočajo, da sami meditiramo doma oziroma v okolju, v katerem se počutimo varne.

Mehka vezava, 16 x 23,5 cm, 144 strani.