Količina:

0


Znesek:

0,00

Rana na želodcu

Družinski zdravnik

Rana na želodcu
  • Redna cena:

    9,95 €

  • Popust:

    0,50 € (5%)

  • Spletna cena:

    9,45 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Praktično vsi smo že kdaj imeli prebavne motnje, ki pa za večino predstavljajo le manjšo neprijetnost. Po navadi se pojavijo, kadar pretiravamo s hrano ali alkoholom ali pojemo nekaj, kar nam ne ustreza, težave pa trajajo sorazmerno kratek čas.

Če se vam to zgodi, lahko počakate, da težave minejo same od sebe, lahko pa vzamete sredstvo za lajšanje težav, ki ga brez recepta dobite v lekarni.

Pri nekaterih ljudeh pa so lahko simptomi tako vztrajniin hudi, da jih omejujejo v vsakdanjem življenju. Pri njih je možno, da gre za posledico še neodkrite težave v prebavnem traktu; v takih primerih je treba obiskati zdravnika, ki bo postavil diagnozo in težavo tudi ustrezno zdravil.

Ta knjiga vam bo pomagala razlikovati med manjšimi težavami, ki jih lahko varno zdravite sami, in takšnimi, pri katerih so potrebne nadaljnje preiskave. Izraz »prebavne motnje« pomeni različnim ljudem različno, a z njim večinoma opisujemo nelagodje v zgornjem osrednjem delu trebuha, ki je povezano s hranjenjem ali požiranjem.

Mehka vezava, 11 x 18 cm, 106 strani.