Demence in alzheimerjeva bolezen, Družinski zdravnik - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Demence in alzheimerjeva bolezen

Družinski zdravnik

Demence in alzheimerjeva bolezen
 • Redna cena:

  9,95 €

 • Popust:

  0,50 € (5%)

 • Spletna cena:

  9,45 €

 • Avtor:

  dr. Nori Graham, dr. James Warner

 • Založba:

  Ebesede

 • Datum izida:

  15.08.2013

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Se vam zdi, da vam peša spomin? Se vaš oče ali mati čudno vede? Je to alzheimerjeva bolezen? Je alzheimerjeva bolezen isto kot demenca? Če si zastavljate podobna vprašanja, je to prava knjiga za vas.

Demenca je bolezen možganov. V prvem poglavju knjige bomo skušali razložiti, za kaj pri tej bolezni sploh gre. Ta del besedila vam bo pomagal pri presoji, ali imate demenco morda vi, član vaše družine ali vaš prijatelj.

Nadaljevali bomo z razpravo o zdravljenju in z nekaj napotki, kako poiskati pomoč, nato pa bomo dodali nekaj nasvetov, kako si urediti življenje, če vas ali koga od vaših bližnjih prizadene demenca. Potem bomo preučili, kaj si lahko obetajo bolniki z alzheimerjevo boleznijo od prihodnjega razvoja, si s tem v zvezi zastavili nekaj vprašanj in podali nekaj možnih odgovorov nanje. Na koncu bomo opisali, kako delujejo možgani. Del tega poglavja ni prav poljuden in je bolj znanstvene narave – če želite, ga lahko preskočite.

O demenci obstaja veliko napačnih informacij. Ta knjiga je namenjena vsem, ki jih skrbi, da imajo demenco sami, njihov prijatelj ali kdo v njihovi družini. Namenjena je tudi ljudem, ki živijo ali delajo z dementno osebo. Upamo, da boste ob branju bolje razumeli vzroke bolezni in izvedeli, kako jo diagnosticiramo in zdravimo.

Mehka vezava, 11 x 18 cm, 122 strani.