Prijatelja-prijateljni* - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Prijatelja-prijateljni*

Prijatelja-prijateljni*
 • Redna cena:

  10,00 €

 • Popust:

  0,50 € (5%)

 • Spletna cena:

  9,50 €

 • Avtor:

  Josip Stritar

 • Založba:

  Založba Goga

 • Datum izida:

  11.03.2013

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Simpatična pesmica pripoveduje o dveh pticah – kosu in kalinu. Ptička sta prijatelja, vendar nekega dne v gozdu srečata medveda in njuno prijateljstvo je na preizkušnji.

Slikanica je zaradi moralnega sporočila basni zelo poučna, hkrati pa slikovite ilustracije čudovito ponazorijo zgodbo in tako zlahka pritegnejo pozornost najmlajših.

Basen je primerna za otroke od 2. leta naprej, saj v njej nastopajo živali, ki se obnašajo kot ljudje in se soočajo z izzivi odraslih. Zgodbica je zaokrožena in ima presenetljiv končen preobrat z močnim naukom, ki je otrokom vsebinsko blizu.

Slikanica je opremljena z izjemnimi ilustracijami Štefana Turka, uveljavljenega slikarja in ilustratorja slovenske narodnosti, ki živi in dela v Italiji. V dolenjsko romščino je knjigo prevedla poznavalka romske kulture in pedagoška delavka Dušica Balažek.

Trda vezava, 18,5 x 13,5 cm, 14 strani.