Količina:

0


Znesek:

0,00

Seks, ljubezen in to

BE 140S

Seks, ljubezen in to
  • Redna cena:

    10,00 €

  • Popust:

    0,50 € (5%)

  • Spletna cena:

    9,50 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Morovič je eden temeljnih avtorjev slovenske urbane literature. S svojo novo knjigo dodaja tovrstni tematiki nove, pri nas malo znane dimenzije. Kot da bi ga njegovo svetovljanstvo spreminjalo v nekakšnega veselega cinika, ki v supermodernem blodnjaku vztrajno išče svojo priložnost.

V romanu sledi prvoosebnemu pripovedovalcu na njegovi poti v Benetke, kjer s pomočjo razvajenega in bogatega sina židovskega trgovca, ustanovi avantgardno glasbeno skupino. Naselijo se v upoščeno tovarno, kjer se kmalu pričnejo zbirati italijanski friki, neuspešni umetniki, propadli biznismeni, begunci in ostali iskalci sreče. Med njimi krožijo nenavadne zgodbe in seveda prepovedane droge, vse skupaj pa je začinjeno z obilico seksa.

Nadalje se naš pripovedovalec napoti v Avstralijo, potem spet v Berlin in končno v Ljubljano. Vsa mesta pa mu nudijo obilo veselja in tudi razočaranj, ki jih teši z seksom, ljubeznijo in tem. Vzgojni roman torej!

»Morovičev roman je kompleksno besedilo. Na prvi pogled falično naravnana izpoved, na drugi intelektualna in sploh avtobiografija.« (Marko Golja, Radio Slovenija 1)

Trda vezava, 13,5 x 20,5 cm, 188 strani.