Magija za realiste, POSEBNE IZDAJE - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Magija za realiste

POSEBNE IZDAJE

Magija za realiste
 • Redna cena:

  21,00 €

 • Popust:

  1,05 € (5%)

 • Spletna cena:

  19,95 €

 • ISBN:

  9789612840860

 • Avtor:

  Irena Štaudohar

 • Založba:

  Beletrina

 • Datum izida:

  18.05.2015

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjige, ki spreminjajo ljudi. Irena Štaudohar v knjigi esejev razumljivo in poljudno obravnava različne teme in človeška stanja, ki že od nekdaj zanimajo razmišljujočega in k pozitivnemu naravnanega, ozaveščenega posameznika. Delovanje možganov, ljubezen, ustvarjalnost, spolnost, sreča, trenutno zelo modni selfiji … to je le nekaj izmed poglavij, v katerih avtorica s pomočjo aktualne, sodobne literature komentira in razlaga najnovejša znanstvena dognanja in izsledke ter nakaže poti v bolj kvalitetno, nezapleteno dojemanje stvarnosti in vsakdanjosti.

Magija za realiste je knjiga esejev, ki govorijo o različnih človeških stanjih, čustvovanjih in o tem, česa vse so zmožno možgani in čutila. Njeno sporočilo je, da ima človek v svojem duhu in telesu vse predispozicije, da je dober človek. Eseji, ki so zasnovani kot zgodbe, temeljijo na najsodobnejših nevroloških odkritjih in evolucionarni in moralni psihologiji. Magija za realiste je filozofska in terapevtska knjiga, saj govori o človeški volji in njeni moči. O volji do življenja.

Mehka vezava, 13,5 x 21,0 cm, 229 strani