Količina:

0


Znesek:

0,00

Kuharica za dušo in telo

domače jedi po načelih makrobiotike

Kuharica za dušo in telo
  • Redna cena:

    29,00 €

  • Popust:

    2,90 € (10%)

  • Spletna cena:

    26,10 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

MAKROBIOTIKA je filozofija zdravega življenja v skladu z zakoni narave - je simbol umetnosti pomlajevanja in dolgega življenja brez bolezni in odvečnih kilogramov.

Verjetno že veste, da je makrobiotika eden najbolj zdravih načinov prehranjevanja, ampak mogoče še ne veste, kako bi makrobiotična načela vpeljali v svoje vsakdanje prehranjevanje. To boste z lahkoto naredili, če se boste prepustili vodenju Ice Krebar, strokovnjakinje za makrobiotiko. Preizkusite njene enostavne, a odlične recepte za pripravo domače okusne in zdrave hrane po načelih makrobiotike.
MAKROBIOTIČNA PREHRANA ni nikakršna dieta, ampak služi kot preventivna zaščita zdravja in tudi kot zdravilo oziroma podpora pri zdravljenju različnih bolezni. Makrobiotika je že na tisoče ljudem omogočila podaljšati svoje življenje, ko so si pozdravili različne hude bolezni, kot so debelost, bolezni srca in ožilja, rak, diabetes in mnoge druge. Če se vrnemo nazaj k naravni prehrani, se bomo izognili večini bolezni civilizirane družbe ter prezgodnjemu umiranju.

»Namen te knjige je, da najdete svojo pot, na kateri boste lahko uživali v dobrih domačih jedeh, ki vam bodo zagotovile veliko energije, normalno telesno težo, dobro zdravje in odlično počutje«. (Ica Krebar)

Mnogi kupci vidijo tofu in sejtan v trgovini, pa ne vedo kaj bi z njimi! Ica Krebar nam poleg drugih predstavlja tudi RECEPTE za vse mogoče sejtanove in tofujeve jedi na različne načine - na slano in na sladko, za zajtrk ali za kosilo, za slavnostne trenutke in tudi za hitre prigrizke in malice.

Kazalo:

* UVOD, KAKO JE TA KNJIGA NASTALA
* MAKROBIOTIKA- RAVNOVESJE JINA IN JANGA
* POMEMBNI KORAKI K ZDRAVI PREHRANI
* ZELENJAVA
* ŽITO
* ALGE
* MAŠČOBE,
* ZAČIMBE
* RECEPTI
* POLNOVREDNI KROŽNIK
* IDEJE ZA JEDI
* PREDLOGI JEDILNIKOV ZA IDEJE IN SPODBUDO
* ZDRAVILNI RECEPTI
* POSEBNA ZDRAVILNOST NEKATERE HRANE
* ZAHVALE

Špiralna vezava, 16,5 x 22,5 cm, 192 strani.