Količina:

0


Znesek:

0,00

Kontracepcija: Katera metoda mi ustreza?

Kontracepcija: Katera metoda mi ustreza?
  • Redna cena:

    5,00 €

  • Popust:

    2,01 € (40%)

  • Spletna cena:

    2,99 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 2,99 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Priročnik KONTRACEPCIJA je nastal v želji, pomagati dekletom in ženskam, ki se dnevno srečujejo z vprašanjem kontracepcije. Avtorja v uvodu natančno, razumljivo in preprosto opišeta delovanje ženskega telesa ter ciklične spremembe v njem. Posebnost priročnika je obširen test, s pomočjo katerega uporabnica ugotovi, katera vrsta kontracepcije je zanjo ustrezna v posameznem življenjskem obdobju.

Na nepristranski način so podrobno opisane vse vrste kontracepcije: hormonske kontracepcijske metode, maternični vložek, pregradne metode, naravne metode načrtovanja družine, sterilizacija, metode za naknadno preprečevanje zanositve. Pri vsaki od navedenih metod so navedene tudi njene prednosti in pomanjkljivosti. Hkrati lahko tudi ob posamezni kontracepcijski metodi ženska s pomočjo vprašalnika ugotovi, ali je metoda primerna zanjo ali ne.

Zadnji del priročnika je namenjen vprašanju kontracepcije v posameznih življenjskih obdobjih (po porodu, med dojenjem, na prehodu v meno) in pri določenih boleznih, ko je to vprašanje posebej občutljivo. V zaključku so navedene nekatere zanimivosti s področja kontracepcijskih metod, podatki o zanesljivosti in stroških za posamezno metodo, slovenski spletni naslovi, kjer lahko preberemo več o vprašanju kontracepcije, ter pojmovno kazalo.

Trda vezava, 16,5 x 22,5 cm, 153 strani.