Količina:

0


Znesek:

0,00

Coaching za managerje

Coaching za managerje
  • Redna cena:

    27,90 €

  • Popust:

    2,79 € (10%)

  • Spletna cena:

    25,11 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Coaching je v Sloveniji še dokaj nov pristop k razvoju človeških virov, zato veliko managerjev in podjetnikov ne ve, kaj točno zajema ta izraz. Glavni namen priročnika je pojasniti osnovne pojme coachinga in hkrati posredovati praktične napotke za njegovo uporabo pri soočanju z vsakodnevnimi poslovnimi izzivi.
Knjiga je zaorala ledino, ki se utegne spremeniti v rodovitno polje, kajti potenciali na področju razvoja človeških virov so po mnenju mnogih precej večji, kot si je običajno mogoče predstavljati. Nič čudnega torej, da je coaching v zadnjih petih letih med najhitreje rastočimi gospodarskimi panogami v razvitem svetu.

Mehka vezava, 15 x 20 cm, 166 strani.

Recenzija:
V času hitrih sprememb predstavljajo zaposleni glavno konkurenčno prednost organizacij. Iskanje odgovora na vprašanje, kako povečati njihov prispevek k razvoju in stalnemu prilagajanju organizacij spremembam v okolju, je stalen izziv tako za vodje kot za kadrovsko stroko. Avtorja knjige Coaching za managerje se tega izziva zavedata in v svojem delu predstavljata enega od modelov vodenja, ki temelji na aktivnem sodelovanju zaposlenih pri oblikovanju in realizaciji postavljenih ciljev, ter ponujata tudi nekaj napotkov za vodje in kadrovske strokovnjake. Knjiga predstavlja dobrodošel prispevek k razvoju kadrovske stroke in vodenja v slovenskem prostoru.
Jože Glazer, predsednik Zveze društev za kadrovsko dejavnost Slovenije