Grenke pomaranče, 2. del - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Grenke pomaranče, 2. del

Grenke pomaranče, 2. del
 • Redna cena:

  19,90 €

 • Popust:

  1,00 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,90 €

 • Avtor:

  Božidar T. Dolenc

 • Založba:

  Triartes

 • Datum izida:

  12.06.2012

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Če se je kateri od bralcev Grenkih pomaranč (izšle 2000 in so bile v svoji trlier mešanici žanrski prvenec, tako za avtorja, kot za slovensko literarno ustvarjanje), že spraševal, kaj se dogaja z avtorjem Božidarjem Dolencem, je sedaj z Grenkimi pomarančami II, dobil odgovor. Grenkoba je pomarančam pomagala ohraniti svežino in, kot je videti, tudi naslov pripovedi, le nagib se je, od prvotno dokaj vohunskega žanra, prevesil bolj v polje politično vojaške zgodbe. Skozi dogajanje si bomo privoščili tudi dobro mero potovanj, vse od sedeža Nata, preko Kosova, do Afganistana. Nit pripovedi se ves čas ovija tudi okrog slvoenske diplomacije.
Bralec si ne bo mogel pomagati, da se ne bi ob iskrivih prilikah iz diplomatskih zgodb hahljal, kakšen bolj »senzi« pa morda celo križal. J.P.

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 128 strani.