Izkoristite moč svoje podzavesti ter ustvarite čudovito prihodnost, ter ustvarite čudovito prihodnost. - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Izkoristite moč svoje podzavesti ter ustvarite čudovito prihodnost

ter ustvarite čudovito prihodnost.

Izkoristite moč svoje podzavesti ter ustvarite čudovito prihodnost
 • Redna cena:

  16,90 €

 • Popust:

  1,01 € (6%)

 • Spletna cena:

  15,89 €

 • ISBN:

  9789612590833

 • Avtor:

  Joseph Murphy

 • Založba:

  Vale-Novak

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V tej knjigi boste izvedeli, kako ljubiti sebe, osvoboditi svojo dušo, prevzeti nadzor nad lastnim življenjem, se umiriti ter živeti radostno in zadovoljno.

Dr. Joseph Murphy, začetnik samopomoči in najbolje prodajani avtor knjig za samopomoč vseh časov nam v svojih knjigah, kjer so zbrana njegova predavanja in oznanjevanja, pomaga izkoristiti moč podzavesti za dosego želenih ciljev.
V drugi knjigi nas dr. Murphy opozarja na vpliv, ki ga ima naša podzavest na mišljenje, dejanja in samopodobo. Navdihuje nas, da z močjo podzavesti premagamo negativno naravnanost in okrepimo samozavest.

Mehka vezava, 13,5x15,5 cm, 165 strani.

RECENZIJA BUKLA:

Pričujoči priročnik je organsko nadaljevanje knjige Izkoristite moč svoje podzavesti ter ustvarite bogastvo in uspeh, ki smo jo v prevodu dobili lansko leto. Tokrat se je avtor, ki ga nekateri imenujejo kar začetnik samopomoči, osredinil predvsem na grajenje posameznikove samopodobe. Z vero v boga podkrepljene razlage učijo, kako ravnati s težavnimi ljudmi, kaj storiti, ko se zgodi krivica, še poseben poudarek pa je na tem, kako zelo pomembno je ljubiti samega sebe, saj lahko le na ta način ustsvarimo pozitivno samopodobo, ki je zelo pomembna pri komunikaciji z ostalimi ljudmi. Avtor poda tudi duhovno razlago knjige Jonathan Livingston Galeb, posebno poglavje pa posveti tudi vlogi ženske v veri, saj so ženske v konzervativnejših družbah še zdaj zapostavljene. Na koncu vsakega poglavja so zgoščeni povzetki, ki olajšajo izločiti bistvo. Priročnik za boljši jutri.
- Jure Preglau