Spontana evolucija, NAŠA POZITIVNA PRIHODNOST - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Spontana evolucija

NAŠA POZITIVNA PRIHODNOST

Spontana evolucija
 • Redna cena:

  35,90 €

 • Popust:

  5,38 € (15%)

 • Spletna cena:

  30,52 €

 • Avtor:

  Bruce H. Lipton, Ph. D., Steve Bhaerman

 • Založba:

  Zavod V.I.D.

 • Datum izida:

  13.07.2012

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Spontana evolucija nam odkriva, kako bo sprememba našega razumevanja biologije in človeške zgodovine pomagala prebroditi te viharne čase, ki prihajajo in poziva bralce da raziščejo:
• temeljna dejstva biologije, vključujoč naključnost evolucije, zakon močnejšega in vlogo DNK,
• načrt naše ohranitve, životvorne prihodnosti, katera je dejansko v nas - šifrirana znotraj vsake od milijard celic, ki sestavljajo človeško telo,
• kako naša prepričanja o naravi in človekovem delovanju oblikujejo našo politiko, kulturo in posameznikovo življenje,
• kako lahko vsakdo od nas postane celota planetarnih “matičnih celic”, ki podpirajo zdravje in napredek našega sveta in vsakega posameznika.

Mehka vezava, 16,5 x 23,5 cm, 359 strani.

To je ljubezenska zgodba. Ljubezenska zgodba namenjena Vesolju: vam, meni in vsakemu živemu bitju. Naslednji nagon po preživetju je znanosti znan kot biološki imperativ, prirojen vsem živim organizmom. Nasprotno temu, kaj nam govori konvencionalna znanost in religija, evolucija ni kar tako predvidena, ampak je to inteligentni ples organizmov in okolja. Ko priložnosti dozorijo – ali skozi krizo ali skozi priložnost – se zgodi nekaj nepredvidenega, kar biosfero vodi k novemu ravnotežju in višjemu nivoju usklajenosti.
Naši duhovni učitelji nas že milijone let usmerjajo k ljubezni. Znanost sedaj potrjuje to starodavno modrost. Mi vsi smo celice v telesu enega ogromnega nadorganizma v razvoju, katerega imenujemo človeštvo. Ker imamo ljudje svobodno voljo, lahko izberemo, da se povzpnemo do tega novega nivoja videnja, ali pa se kot dinozaver po poti spotaknemo. Spontana evolucija prinaša idejo, da ta planet čaka čudežna ozdravitev takoj, ko sprejmemo svojo novo odgovornost, da Zemeljski vrt skupaj negujemo, ne da se prepiramo zaradi ozemlja.
Ko kritična masa ljudi resnično sprejme to potrdilo s srcem in pametjo, ko zares začnejo živeti usklajeno s to resnico, bo naš svet izplaval iz teme v procesu, katero lahko poimenujemo spontana evolucija.