Zakoni ljubezni, Ustvarjanje sanjskega odnosa - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Zakoni ljubezni

Ustvarjanje sanjskega odnosa

Zakoni ljubezni
 • Redna cena:

  23,90 €

 • Popust:

  1,20 € (5%)

 • Spletna cena:

  22,70 €

 • Avtor:

  Chris Prentiss

 • Datum izida:

  14.09.2012

Brezplačna dostava

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zakoni ljubezni so preizkušena načela za uspešno ljubezen, ki so tisoče let prinašala z dušo prežeto srečo in izpolnjujoče odnose vsem, ki so jim sledili. Sprejemanje teh preprostih resnic in delovanje v skladu z njimi, človeka okrepi, da lahko oblikuje okvire svojega sedanjega ali bodočega odnosa - čudovite stvaritve, ki ga bo negovala in ohranjala, spreminjala žalostne dneve v srečne ter leta in leta razveseljevala.

Knjiga Zakoni ljubezni razloži štirinajst zakonov, ki vam bodo pomagali na poti ustvarjanja sanjskega odnosa. Na koncu vsakega zakona so opisani koraki za delovanje in uporabo zakonov v praksi. Avtor Chris Prentiss na osvežujoč način pokaže, kaj je res in kaj ni res v naših prepričanjih o ljubezni in odnosih.

Mehka vezava, 11,5 x 16,5 cm, 282 strani.

Morda mislite, da je potek odnosa odvisen od sreče ali okoliščin, ki se vam na življenjski poti zgodijo ali ne. Morda pa mislite, da je vaša sreča odvisna od tega, kar vaš partner stori ali ne stori. To ni res. Resničnost je, da je kakovost vašega odnosa v glavnem odvisna le od enega dejavnika: vas. Sanjski odnos ni naključen, ni odvisen od meta kocke. Je rezultat tega, da poznate prave ukrepe za ustvarjanje in vzdrževanje izpolnjujočega prijateljstva s svojim partnerjem.

Včasih lahko srečamo nekoga, za katerega smo prepričani, da je pravi za nas, vendar zaradi tega, kar smo se naučili o odnosih in tega, kar smo z leti postali, uničimo priložnost. Nekaj, kar bi lahko postalo čudovit odnos s pravo osebo, postane še en v vrsti žalostnih koncev. Tudi najboljše priložnosti se v nepravih rokah izničijo.

Zakoni ljubezni vas bodo opremili z znanjem, razumevanjem in pravim vpogledom na preteklost in vam dali smernice za prihodnost. Nekaterih stvari pa se boste morali od-učiti, ker preprosto niso resnične. To bo najbolj koristno delo, kar ga lahko opravite. Spremenili se boste in ko se boste spremenili vi, se bodo spremenili tudi vaši najbližji.