Šepetanja na kolesu - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Šepetanja na kolesu

Šepetanja na kolesu
 • Redna cena:

  16,00 €

 • Popust:

  0,80 € (5%)

 • Spletna cena:

  15,20 €

 • Avtor:

  Julij Bertoncelj

 • Založba:

  Berton

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Avtor te knjige, ki po eni strani lahko spada v popotniško literatuto, po drugi pa v iskrivo odpiranje družbneih problemov; od sodobne industrijske poizvodnje in njene vpetosti v mednarodno delitev dela, do stanja duha v Sloveniji. Njegove izkušnje bogati brez dlake na jeziku, tudi z nekaterimi osebnimi dogodki, ki so se in se dogajajo na različnih nivojih, različnih področjih, in celo na osebnih, intimnih, morda celo spolzkih medčloveških odnosih.Brez pocukranosti besedišča pove, kakšno je življenje, in kako človek resnično deluje, velikokrat zelo zvito in komaj človeško.
Avtor Julij Bertoncelj spada med slovensko znanstveno provenienco, naten del življenja je deloval na ljubljanski univerzi, pred tem na Tehnični univerzi v Berlinu, po doktoratu pa na Stanfordu im MIT-u, in tudi v gospodarstvu.

Mehka vezava, 13 x 21 cm, 180 strani