Trenutki videnja* - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Trenutki videnja*

Trenutki videnja*
 • Redna cena:

  27,00 €

 • Popust:

  17,01 € (63%)

 • Spletna cena:

  9,99 €

 • Avtor:

  Vriginia Woolf

 • Založba:

  Arsem

 • Prevajalec:

  Breda Biščak

 • Datum izida:

  11.01.2013

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Virginia Woolf (1882–1941) je bila ena največjih pisateljic 20. stoletja, ob tem pa tudi literarna kritičarka, esejistka, goreča borka za pravice žensk, z možem Leonardom Woolfom pa sta na svojem domu sprejemala intelektualno elito tedanje Velike Britanije in Združenih držav. Od leta 1915 do svoje smrti je pisala dnevnik, v katerem je opisala svoje življenje in tedanjo britansko družbo. Pred nami je izbor iz teh obsežnih zapisov, ki nam nudijo vpogled v nastajanje njenih najbolj znanih del, obenem pa pomenijo tudi pomembno pričevanje časa, v katerem se poleg zakoncev Woolf znajdejo T. S. Eliot, James Joyce, Thomas Hardy, kralj George VI, Winston Churchill, Hitler idr.

Vznemirljiva podoba nekega kriznega obdobja, ki je dandanes še kako aktualna.

»In vedno se spomnim misli, da si, kadar si najbolj na dnu, najbliže pravemu vpogledu. Rekla bi, da 9 od desetih ljudi morebiti v enem letu nikoli ne doživi dneva takšne sreče, kot jih jaz skoraj nenehoma; zdaj sem se jaz znašla v njihovi koži.«

Trda vezava, 15,5 x 21,5 cm, 319 strani.