Česar nas niso naučili v šoli - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Česar nas niso naučili v šoli

Česar nas niso naučili v šoli
 • Redna cena:

  23,00 €

 • Popust:

  1,15 € (5%)

 • Spletna cena:

  21,85 €

 • Avtor:

  Petra Škarja

 • Založba:

  Izobraževanja, Petra Škarja

 • Datum izida:

  28.12.2012

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Predstavljajte si to: punca vsa leta odličnjakinja, športnica šole, dobitnica mnogih zlatih priznanj, dejavna v dodatnih aktivnostih, podprvakinja v igranju klavirja, česarkoli se loti, je med najboljšimi … In kar naenkrat pride na prvo delovno mesto, v trženje finančnih produktov in doživi hud šok. Ne le, da ni najboljša, ni niti povprečna, ampak je krepko med najslabšimi tržniki v podjetju. Kako to? Pa saj je bila vsa leta najboljša med najboljšimi!
In takrat sem se prvič zamislila: “Kako to? Česa me v šolah NISO naučili, da sem zdaj enakovredna kot “cvekarji”, oziroma mnogokrat slabša na konkretnem delovnem mestu.”
In tako je nastala ta knjiga.
Knjiga govori o znanjih in lastnostih, ki jih nujno potrebujemo, da smo vsaj povprečni na trgu dela ali kot podjetniki. Ker ljudje v splošnem ne poznajo prevzemanja odgovornosti nase, samoiniciativnosti, kreativnega razmišljanja, ne znajo ustvariti dobrega prvega vtisa, nimajo trdnih prepričanj in močne osebnosti, karizme, samozavesti, zapisovanja ciljev, se izogiba prodaji, ima neorganiziran osebni čas … In vsega tega ter še več nas v šolah niso naučili.

Knjiga, ki bo pomagala mnogim v začetnih letih podjetništva – da vedo, kaj potrebujejo, zakaj jim ne gre, kje smo močni in kje šibki. Vedno več ljudi “gre na svoje”, a le redki uporabljajo to znanje.

Knjiga je namenjena vsem, ki želijo biti nadpovprečno uspešni v službah ali na samostojni podjetniški poti. Ker knjiga govori o znanjih, ki jih potrebujemo na trgu dela, a teh znanj nas nihče ne nauči.

Mehk vezava, 15,5 x 21,5 cm, 219 strani.