Rastejo pri nas - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Rastejo pri nas

Rastejo pri nas
 • Redna cena:

  28,00 €

 • Popust:

  1,40 € (5%)

 • Spletna cena:

  26,60 €

 • Avtor:

  Elvica Velikonja

 • Založba:

  Elvica Velikonja, samozaložba

 • Datum izida:

  27.12.2012

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Rastejo pri nas je knjiga o rožah z Gore in o ljudeh. V njej se prepletajo vezi med ljudmi. In spletajo vezi med ljudmi in Naravo. Za Elvico, avtorico te knjige, so rože hkrati simbol nedosegljivega, do konca in še čez iskanega-so hrepenenje samo. Elvica v rožah išče lepoto, luč in svetlobo, svoje otroštvo in v njem njej drage ljudi. Njeni zapisi o rožah in ob rožah so hkrati polni navdušenja nad življenjem, iz njih sije hvaležnost, da nam je dano vse to doživljati. In to je tisto, kar iz knjige žari v bralčevo dušo.
Rastlinstvo Trnovskega gozda že več stoletij raziskujejo botaniki različnih narodnosti. Trnovski gozd kot celota in njegovi posamezni deli (npr. Smrekova draga, Čaven, Golaki,..) po njihovi zaslugi uživajo botanični sloves kot kraji z izjemno bogatim, raznovrstnim in posebnim rastlinstvom in rastjem.
Elvica Velikonja je tako napisala svojevrsten vodnik po botaničnih lepotah in znamenitostih Trnovskega gozda, ki ga toplo priporočamo v branje.

Trda vezava, 18 x 27,5 cm, 252 strani.