Misli o "o" - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Misli o "o"

Misli o "o"
 • Redna cena:

  14,89 €

 • Popust:

  0,74 € (5%)

 • Spletna cena:

  14,15 €

 • Avtor:

  Andrej Kokot

 • Založba:

  Samozaložba

 • Datum izida:

  14.02.2013

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Da je pesnik, se je vedelo že dolgo časa. Po intenzivnih začetkih v svojih poznih najstniških letih je to svojo energijo usmeril v glasbeno ustvarjanje kot kantavtor, kmalu po zaključku študija novinarstva pa je umetniško pot pospravil v kot.
Po letu 2006 je bil pet let direktor kulturnega hrama. Takrat mu je umetniško ustvarjanje spet prišlo pre-blizu. Tako se je po osebnih pretresih najprej vrnil na svojo odstavljeno glasbeno pot s prvim samostojnim koncertom, po letu 2010 pa je začel snovati to pesniško zbirko, ki je nastala kot projektni izdelek povsem v skladu z njegovim duhom. Uporno se je postavil nasproti pravilu pesniške rime in v nevezanih, pa vendar tekočih verzih prelil nekaj malega samega sebe in svojega okolja na papir. Sam pravi, da so to pesmi napetosti in upora v nefizikalnem smislu.

Mehka vezava, 12 x 21 cm, 119 strani.