Zakaj je Slovenija bankrotirala?, ... PREVIRANT ... - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Zakaj je Slovenija bankrotirala?

... PREVIRANT ...

Zakaj je Slovenija bankrotirala?
 • Redna cena:

  19,80 €

 • Popust:

  0,99 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,81 €

 • Avtor:

  Ivan Vogrin

 • Založba:

  Samozaložba

Brezplačna dostava

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zakaj je Slovenija bankrotirala? ali Zakrinkani birokratski morilec Slovenije PREVIRANT.
Mnogi bralci bodo zagotovo našteli še mnogo razlogov, ki v tej knjigi niso bili predstavljeni. Spet drugi ne bodo soglašali, da je Slovenija bankrotirala, a vendarle bodo priznali, da smo prav blizu te katastrofe. Formalni bankrot Slovenije bo nastopil šele z uradnim zaprosilom Bruslja za nujno finančno pomoč, kar nekateri označujejo celo kot edini možni izhod iz sedanje hude gospodarske in moralne krize. Menijo namreč, da smo Slovenci usodno razdeljeni na dva sovražna tabora in zato ne moremo sprejeti nujnih radikalnih ukrepov ter razvojno naravnane davčne zakonodaje, ki bi bremena gospodarske krize in novega gospodarskega zagona pravičneje razdelila; v to naj bi nas prisilila le bruseljska trojka.
Avtor v knjigi navaja 6 temeljnih vzrokov za bankrot Slovenije: Delitev pred ustvarjanjem, Delo ni vrednota, Lažni mit o skromnosti Slovencev, Nenehno obtoževanje, Nimamo ciljev, Birokratski morilci.

Trda vezava, 15,3 x 21,7 cm, 155 strani.

Ivan Vogrin se je rodil leta 1960 v Mariboru. Politično se je pričel udejstvovati leta 1990. Do leta 1995 je bil nepoklicni član Izvršnega sveta občine Lenart, leta 1997 pa imenovan za podžupana občine Lenart. Z izvolitvijo za poslanca na državnozborskih volitvah leta 2011 je v dvainpetdesetem letu starosti postal prvič poklicno angažiran v politiki. K politični karieri in udejstvovanju ga je gnala želja, da bi pomembne politične odločitve temeljile na znanju in izkušnjah predstavnikov realnega sektorja gospodarstvenikov. Pri delovanju v gospodarski sferi se je namreč, kakor mnogi drugi gospodarstveniki, srečeval s problemi, za katere politika zaradi nepoznavanja in nerazumevanja nima rešitev. Kljub trenutnemu poklicnemu političnemu angažmaju se Ivan Vogrin ne prišteva med politike, temveč ostaja gospodarstvenik.