Razvoj dojemanja ekonomskih, IN FINANČNIH KATEGORIJ POSLOVANJA V SLO. - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Razvoj dojemanja ekonomskih

IN FINANČNIH KATEGORIJ POSLOVANJA V SLO.

Razvoj dojemanja ekonomskih
 • Redna cena:

  59,90 €

 • Popust:

  3,00 € (5%)

 • Spletna cena:

  56,90 €

 • Avtor:

  Ivan Turk

 • Založba:

  Zveza ekonomistov Slovenije

 • Datum izida:

  20.05.2013

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V tej knjigi se avtor ne spušča v razvoj podrobnosti zamišljenih področij nalog pri poslovanju in na postopno razvijanje npr. proizvajanja, nakupovanja ali prodajanja, ravnanja z zaposlenci ali nastopanja nosilcev odločevalnih področij nalog pri nas, temveč se usmeri zgolj na prikaz razvijanja izbranih vidikov celotnega procesa in na njihovo postopno spreminjanje v preteklosti.

Ivan Turk je bil rojen leta 1930, na Ekonomski fakulteti v Ljubljani je diplomiral late 1952 in doktoriral leta 1960, na Harvard University v ZDA pa dokončal doktorsko specializacijo leta 1961. Njegova avtorska dela s področij ekonomike podjetja in računovodstva so bila natisnjena v 11 jezikih in 16 državah. Kot gostujoči profesor je predaval na 13 univerzah v različnih državah.

Trda vezava, 18,5 x 24 cm, 502 strani.