Količina:

0


Znesek:

0,00

Anatomski atlas, človeško telo

Hart

Anatomski atlas, človeško telo
 • Anatomski atlas, človeško telo
 • Anatomski atlas, človeško telo
 • Redna cena:

  18,50 €

 • Popust:

  1,85 € (10%)

 • Spletna cena:

  16,65 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Anatomski atlas vsebuje slikovno gradivo, ki nas pouči o zgradbi in legi različnih delov telesa ter njihovi medsebojni povezanosti. Preučevanje anatomije človeškega telesa nam razkriva, iz kakšnih »sestavnih delov« in kako smo ustvarjeni. Poznavanje osnov anatomije je ključno za boljše razumevanje drugih naravoslovnih in predvsem medicinskih ved, na primer fiziologije, ki preučuje delovanje telesa. V atlasu shematske, dosledne in nazorne slike, na katerih so označeni posamezni deli telesa ali določenega organa, v kratkem besedilu zraven pa so razložene osnovne značilnosti.

Anatomski atlas je razdeljen na poglavja po telesnih sistemih s slikami in opisi organov, ki ležijo skupaj ali pa so funkcionalno povezani. Učno gradivo, bogato s slikami in nazornimi kratkimi besedili, olajšuje učenje anatomije človeka ter pomaga izpopolniti znanje. Glavni namen je čim bolj učinkovito prikazati pregled osnovnih anatomskih pojmov.

Namenjen je dijakom in študentom pri učenju anatomije, kot uporabna opora učiteljem ter vsem, ki se želijo poučiti o zgradbi človeškega telesa.

Trda vezava, 14,5 x 22,5 cm, 96 strani.