Pozdravimo multiplo sklerozo, broširano - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Pozdravimo multiplo sklerozo

broširano

Pozdravimo multiplo sklerozo
 • Redna cena:

  29,90 €

 • Popust:

  6,00 € (20%)

 • Spletna cena:

  23,90 €

 • Avtor:

  Ann Boroch

 • Založba:

  Cangura 2012

 • Prevajalec:

  Petra Brecelj

 • Datum izida:

  14.06.2013

Brezplačna dostava

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V tem neverjetnem delu Ann Boroch, natorupat in usposobljena svetovalka za prehrano, opisuje, kako je premagala multiplo sklerozo ob uporabi komplementarne medicine in kako sedaj zdravi svoje paciente z naravnim programom za samozdravljenje, ki ga razkriva v knjigi Pozdravimo multiplo sklerozo. Delo ne razkriva zgolj novega vzorca, ki tiči v ozadju te bolezni, ampak ponuja tudi nadvse učinkovit terapevtski pristop, ki je uporabniku prijazen. To je obvezno branje ključnega pomena tako za bolnike kot za njihove družine.

Multipla skleroza je progresivna avtoimunska bolezen centralnega živčevja, ki postopno onesposobi človeka, za njo pa trpi približno 500 000 Američanov in tri milijone ljudi po vsem svetu. Gre za vnetno stanje, ki uniči mielin (belo maščobno tkivo, ki obdaja živce) in tako prepreči prevajanje živčnih impulzov. Čeprav velja vsesplošno prepričanje, da je ta bolezen neozdravljiva, je Ann Boroch razvila prelomen protokol zdravljenja, ki je osupljivo učinkovit.

To delo je pravi mejnik, opisuje njeno lastno iskanje poti do ozdravitve, zgodovine primerov ljudi, ki so premagali multiplo sklerozo, prave vzroke te bolezni in obsežno poglavje z navodili, kako oblikovati lastne načrt zdravljenja. Pozdravimo multiplo sklerozo vsebuje vse, kar morate vedeti, da boste okrevali, med drugim tudi:
- podroben in učinkovit protokol za samozdravljenje,
- okusne recepte in priporočena živila s predlogi jedilnikov za dva tedna,
- navodila za prehransko preobrazbo v petih tednih in priporočena dopolnila,
- uporabniku prijazne tabele in vire.

Mehka vezava, 16 x 23 cm, 413 strani.

Ann Boroch je usposobljena svetovalka za prehrano, naturopatka, predavateljica, avtorica in motivacijska govornica. Še posebej je seznanjena s področji alergij, avtoimunih bolezni ter prebavnih in hormonskih motenj, vrh tega pa je strokovnjak za kandido.