Iz čustvenih stisk - dvd, DO NOTRANJEGA MIRU - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Iz čustvenih stisk - dvd

DO NOTRANJEGA MIRU

Iz čustvenih stisk - dvd
 • Redna cena:

  14,26 €

 • Popust:

  0,71 € (5%)

 • Spletna cena:

  13,55 €

 • Avtor:

  Mag. Vlasta Kuster

 • Založba:

  EFT Center

 • Datum izida:

  13.06.2013

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Avtorica je vsebino DVD-ja napisala v želji, da bi vam dala upanje, kako lahko hitro in preprosto preidete iz čustvenih stisk do notranjega miru. Ko enkrat dosežete notranji mir, lahko greste korak naprej in razvijete svoje potenciale ter postanete najboljše, kar ste lahko. Vaše življenje lahko postane vaša stvaritev in ne le igra okoliščin, na katere nimate pravega vpliva.

Mag. Vlasta Kuster, specialistka EFT (Emotional Freedom Techiques), je svoje znanje pridobila neposredno pri ustanovitelju EFT Garyju Craigu in si pri tem pridobila licenco. Po izobrazbi je magistrica temeljnih medicinskih znanosti. S svojim znanjem, izkušnjami in človeškim pristopom pomaga ljudem, da se v nekaj tednih za vedno rešijo dolgotrajnih težav in razvijejo svoje potenciale.

13,5, x 19 cm.