Premagajte čustvene in miselne ovire na finančnem področju (DVD), FINANČNEM PODROČJU S POMOČJO EFT DVD - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Premagajte čustvene in miselne ovire na finančnem področju (DVD)

FINANČNEM PODROČJU S POMOČJO EFT DVD

Premagajte čustvene in miselne ovire na finančnem področju (DVD)
 • Redna cena:

  14,27 €

 • Popust:

  0,71 € (5%)

 • Spletna cena:

  13,56 €

 • Avtor:

  Vlasta Kuster

 • Založba:

  Samozaložba

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ljudje smo zelo občutljivi, ko pogovor nanese na denar. Z denarjem je povezanih veliko negativnih občutkov: razočaranj, strahu, žalosti ...
Na DVD-ju je posneta delavnica, ob kateri boste s pomočjo EFT tehnike sprostili strah v zvezi z denarjem, saj se bomo dotaknili globokih podzavestnih vzorcev, ki vplivajo na vaš odnos do njega. Poslušanje tega DVD-ja in tapkanje vam sicer ne bo natreslo denarja v naročje, vendar pa vam bo dalo večjo samozavest, manj se boste obremenjevali in lažje boste poiskali rešitve za finančne probleme.

Mag. Vlasta Kuster, specialistka EFT, je svoje znanje pridobila neposredno pri ustanovitelju EFT Garyju Craigu in si pri njem pridobila licenco za EFT: CERT 1 in CERT 2. Po izobrazbi je magistrica temeljnih medicinskih znanosti. S svojim znanjem, izkušnjami in človeškim pristopom pomaga ljudem, da se v nekaj tednih za vedno rešijo dolgotrajnih težav, razvijejo svoje potenciale in z lahkoto dosežejo zastavljene cilje. Vodi seminarje in delavnice, ljudem pa pomaga z individualnimi EFT svetovanji.