Zapravljena nebesa pod Triglavom? - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Zapravljena nebesa pod Triglavom?

Zapravljena nebesa pod Triglavom?
 • Redna cena:

  22,00 €

 • Popust:

  1,10 € (5%)

 • Spletna cena:

  20,90 €

 • Avtor:

  Andrej Lenarčič

 • Založba:

  Samozaložba

 • Datum izida:

  03.09.2013

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Z letom 1918 so nam vzeli suverenost, leta 1945 državljane, leta 1991 z osamosvojitvijo pa še spomin na lastno državnost… Tako Andrej Lenarčič, poslanec prvega sklica slovenskega parlamenta in pronicljiv opazovalec slovenske stvarnosti v enem stavku opiše usodo Slovencev v 20. stoletju.
Rdeča nit njegove nove knjige sta prevara in laž, ki koreninita v samih temeljih slovenskega zgodovinopisa in spremljata slovenski narod na njegovi poti skozi čas. Bo narod, ki mu je bilo namenjeno življenje v nebesih pod Triglavom, izkoristil zadnjo priložnost, da se iz pekla sistematičnega zavajanja, potvarjanja zgodovine, laži in prevare reši v nebesa – v zvezo dežel, ki bi mu s svojo zgodovinsko inn mednarodnoupravno utemeljenostjo omogočila obstoj in razvoj?

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 160 strani.