Zapravljena nebesa pod Triglavom? - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Zapravljena nebesa pod Triglavom?

Zapravljena nebesa pod Triglavom?
 • Redna cena:

  22,00 €

 • Popust:

  1,10 € (5%)

 • Spletna cena:

  20,90 €

 • Avtor:

  Andrej Lenarčič

 • Založba:

  Samozaložba

 • Datum izida:

  03.09.2013

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Z letom 1918 so nam vzeli suverenost, leta 1945 državljane, leta 1991 z osamosvojitvijo pa še spomin na lastno državnost… Tako Andrej Lenarčič, poslanec prvega sklica slovenskega parlamenta in pronicljiv opazovalec slovenske stvarnosti v enem stavku opiše usodo Slovencev v 20. stoletju.
Rdeča nit njegove nove knjige sta prevara in laž, ki koreninita v samih temeljih slovenskega zgodovinopisa in spremljata slovenski narod na njegovi poti skozi čas. Bo narod, ki mu je bilo namenjeno življenje v nebesih pod Triglavom, izkoristil zadnjo priložnost, da se iz pekla sistematičnega zavajanja, potvarjanja zgodovine, laži in prevare reši v nebesa – v zvezo dežel, ki bi mu s svojo zgodovinsko inn mednarodnoupravno utemeljenostjo omogočila obstoj in razvoj?

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 160 strani.