V imenu očeta* - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

V imenu očeta*

V imenu očeta*
 • Redna cena:

  14,90 €

 • Popust:

  0,74 € (5%)

 • Spletna cena:

  14,16 €

 • Avtor:

  Dijana Matković

 • Založba:

  Založba Goga

 • Datum izida:

  21.10.2013

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Dijana Matković pogosto deluje kot povezovalni člen generacije, rojene v osemdesetih. Pričelo se je z urednikovanjem študentskega časopisa IZMUS in nadaljevalo s postavitvijo in urednikovanjem spletnega časopisa AirBeletrina, ki je postal osrednje referenčno mesto mlajše intelektualne generacije. Kot novinarka piše za večje slovenske medije, dejavna pa je tudi na področju literarne kritike, med drugim kot programska vodja in koordinatorka Društva slovenskih literarnih kritikov. Njena besedila smo lahko brali v literarnih revijah, na njenem blogu in socialnih omrežjih, kjer se je sčasoma izoblikovala zvesta bralska publika - dokler se ni sestavil prvenec V IMENU OČETA. Poezija? Aforizmi? Kratka proza? Roman o odraščanju? Ko se boste odtrgali od branja, boste presodili sami.

Trda vezava, 13,5 x 20,5 cm, 92 strani.