Tanka molčanja - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Tanka molčanja

Tanka molčanja
 • Redna cena:

  14,00 €

 • Popust:

  0,70 € (5%)

 • Spletna cena:

  13,30 €

 • Avtor:

  David Bedrač

 • Založba:

  Zavod Itadakimasu

 • Datum izida:

  29.10.2013

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Tanka molčanja z izbrušenimi in mesenimi besedami spregovorijo o erotičnem zbliževanju med moškim in žensko ter med pesnikom in pesmijo. Magnetizem obeh parov pa vase povleče nič manj kot cel tukaj in zdaj: kratka sporočila na pol poti k prejemniku in artikle s polic trgovin. To je poezija, ki je vaša soseda v bloku ali pa živi samo en naslov stran.
David Bedrač se s poezijo ukvarja kot trikratni mojster: mojster besede, mojster v laboratoriju in mojster v delavnici. Avtor štirih pesniških zbirk za odrasle; Neskončnost (1998), Poezija pomolov (2001), Pesmi iz šipe (2006) in Centimetri sveta (2010), ter dveh pesniških knjig za otroke; slikanice Pesniška hiša (2008) in fotkanice Gugajčki in gugaji (2010); sodobno slovensko poezijo živi tudi znanstveno – o njej pripravlja doktorsko disertacijo – in pedagoško – kot eden najboljših mentorjev kreativnega pisanja. Samorefleksivnost njegove poezije pa gotovo izhaja tudi iz njegovega udejstvovanja kot literarni kritik, esejist, urednik ter iz šolske prakse.Za svoje neutrudno kulturno delo je leta 2007 prejel najvišje priznanje Mestne občine Ptuj.

Mehka vezava, 11,5 x 16,5 cm, 94 strani.