Količina:

0


Znesek:

0,00

Zamolčana skrivnost aloje arborescens - MV

Zamolčana skrivnost aloje arborescens - MV
  • Redna cena:

    20,00 €

  • Popust:

    1,00 € (5%)

  • Spletna cena:

    19,00 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

S 1.000 prodanimi izvodi je knjiga postala pravi hit med vsemi, ki v njej vidijo rešitev svojih težav. "Zamolčana skrivnost" o aloji arborescens, ki je "razkrita" v knjigi, je številnim že pomagala, da so se znebili svojih težav ali jih vsaj olajšali.

Mehka vezava, 16,5 x 16,5 cm, 119 strani.

Knjiga je plod slovenskega znanja in izkušenj z vzgojo ter uporabo rastline. Napisana je z vidika slovenskega uporabnika in tako ponuja številne koristne informacije, ki jih v knjigi patra Romana Zaga, Raka lahko ozdravimo ne najdemo. Pater namreč izhaja s področja, kjer aloja raste v naravi. Pri nas te možnosti nimamo, zato nam bodo informacije o vzgoji rastline iz knjige Zamolčana skrivnost aloje arborescens še kako koristile.

Prav tako boste v knjigi našli izkušnje slovenskih uporabnikov aloe arborescens. Te so nam precej bližje kot zgodbe uporabnikov iz Brazilije. Avtorjev dedek je tako brez operacije, zgolj v enem mesecu odpravil sivo mreno. Njegova babi je s pomočjo napitka iz aloe arborescens in medu premagala raka (hodgkin limfom). V knjigi je tudi nekaj drugih izkušenj, ki temeljijo na uporabnikih iz naših krajev.

Kako lahko rastlino sami gojite doma, da bo uspevala? Gnojenje, zalivanje, lokacija, prestavljanje ... Kdaj rastline ne smemo uživati, kakšni so lahko stranski učinki in še mnogo več.

Če naštejem le nekaj primerov uporabe rastline, nikakor ne smem mimo slednjih:

- Učinkovita pri kemoterapiji in blaži njene stranske učinke.
- Krepi imunski sistem.
- Pomaga pri boleznih kot sta tumor in rak.
- Zmanjšuje sladkor in holesterol v krvi.
- Vzpodbuja delovanje ledvic in jeter.
- Pozitivno vpliva na delovanje srca.
- Čisti kri in izloča strupe iz telesa.
- Blagodejno vpliva na težave s hemeroidi.
- Vzpodbuja delovanje prebavnega sistema.
- Blaži ali povsem odpravlja vnetja.

Če še vedno niste prepričani, ali so v knjigi informacije, ki vam lahko koristijo, si preberite kaj o knjigi menijo tisti, ki so jo že prebrali:

ANDREJA LAMP: "Knjigo sem prebrala. Je polna dobrih nasvetov. Od tega kako skrbeti za aloe arborescens, do tega kako pripraviti napitek, kremo in še marsikaj. Vsi navsveti bodo še kako prišli prav. Zelo sem zadovoljna s knjigo. Še enkrat se vam zahvaljujem za knjigo Zamolčana skrivnost aloje arborescens."

SONJA SEŠEL GUČEK: "Knjigo Zamolčana skrivnost aloje arborescens sem z veseljem prebrala. V njej sem izvedela veliko zanimivih in nepoznanih lastnosti o tej rastlini, ki ima sedaj svoj prostor tudi v naši družini. Napitke pripravljamo za preventivo in jih s presledki redno uživamo. Da pa se bo skrivnost aloje širila, knjiga potuje med sosedi in prijatelji. Zelo se že veselim obiska nasada aloj v Sečovljah, kjer bomo kupili nove aloje. Hvala vam, da ste s knjigo pripomogli, da bo marsikdo namesto zdravil uporabil raje alojo. Želim vam veliko uspeha pri promociji in širjenju zamolčane skrivnosti o aloji arborescens tudi v prihodnje."