Reiki in jaz - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Reiki in jaz

Reiki in jaz
 • Redna cena:

  15,00 €

 • Popust:

  0,75 € (5%)

 • Spletna cena:

  14,25 €

 • Avtor:

  Marjeta Meta Rojko

 • Založba:

  Marjeta Meta Rojko, samozaložba

 • Datum izida:

  30.11.2013

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Reiki je najstarejša oblika naravnega zdravljenja in samozdravljenja, kar jih poznamo, in tudi najbolj preprosta. Do reikija ima vsak človek pravico. Leta niso pomembna; tudi otroke po desetem letu se lahko uskladi n areiki, le s to razliko, da lahko nadaljujejo z višjimi stopnjami po osemnajstem letu starosti. Na višjih stopnjah temelji reiki na simboliki, zato te stopnje dobijo le odrasli ljudje, ki bodo to počeli z odgovornostjo.
Znanstvena teza reikija je, da je ta energija polje čiste inteligence, ki je v odnosu sama s seboj in odgovorna za ustvarjanje vseh oblik materije v univerzumu.
Pri prvi stopnji reikija se zdravljenje odvija s polaganjem rok na sebi ali drugi osebi.
Pri drugi stopnji reikija lahko delamo kombinirano, na primer odpremo drugo stopnjo reikija (mentalni reiki), položimo roke na glavo sebi ali na glavo človeka, na katerem delamo.
Tretja stopnja je pravzaprav zaključek učenja za zdravljenja. S to stopnjo pridobimo vse, kar potrebujemo za zdravljenja na vseh nivojih.

Mehka vezava, 16 x 23 cm, 116 strani.