Umetnost psihoterapije - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Umetnost psihoterapije

Umetnost psihoterapije
 • Redna cena:

  26,90 €

 • Popust:

  1,34 € (5%)

 • Spletna cena:

  25,56 €

 • Avtor:

  Anthony Storr

 • Založba:

  UMco

 • Prevajalec:

  Branko Gradišnik

 • Datum izida:

  15.01.2014

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Umetnost psihoterapije je izjemno dragocena kot eden nasploh redkih priročnikov, ki tudi manj poučenemu bralcu odstirajo vpogled v teoretične temelje in praktične tehnike analitične psihoterapije. Ne gre za "vabo za firbce", ampak za prilagoditev zahtevne materije na tak način, da je dovolj razumljiva zainteresiranemu bralcu.

Avtor je knjigo napisal v pomoč psihoterapevtom, tako novincem kot stažistom, ki se na svojo poklicno pot odpravljajo s tihimi bojaznimi, ali bodo kos nalogam analitičnega razbiranja, empatičnega dojemanja in terapevtične navzočnosti, ki skupaj sestavljajo oporo, ob kateri se lahko nevrotični pacient skozi lastne uvide reši iz svoje "obtičalosti".

Kot uvajalni strokovni priročnik je Umetnost psihoterapije neprekosljivo delo, ki ga prakticirajoči terapevti redno navajajo ob priložnostih, ko morajo za kulturne potrebe kakega zdravstvenega žurnala našteti, recimo, "deset knjig, ob katerih sem se oblikoval". Samo upamo lahko, da bo tudi pri nas učinkovala kot "ledolomilka" na tabuiziranem področju slovenskih notranjih stisk, kajti mogoče ga je s pridom brati tudi kot priročnik za samopomoč, saj ljudi v stiski oskrbi z umljivim "sistemom" in metodo.

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 283 strani.