Misli na veliko in zmaguj broš. - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Misli na veliko in zmaguj broš.

Misli na veliko in zmaguj broš.
 • Redna cena:

  29,90 €

 • Popust:

  24,91 € (83%)

 • Spletna cena:

  4,99 €

 • Avtor:

  Trump & Bill Zanker

 • Založba:

  Hiša knjig, Založba KMŠ

 • Prevajalec:

  Matjaž Kotnik

 • Datum izida:

  23.11.2013

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Donald J. Trump v svoji knjig, ki jo je napisal skupaj z Billom Zankerjem, opisuje miselnost, ki jo morajo imeti podjetniki in managerji, da bi uspeli v poslu. Donald J. Trump je ikona: živa definicija ameriške zgodbe o uspehu. Zvezda televizijskega šova Vajenec in investitor nekaterih izmed najbolj prestižnih nepremičnin na svetu, se je z dna dvignil do enega izmed najbolj bogatih ljudi na svetu. Bill Zanker je začel s svojim podjetjem s samo 5.000 dolarji in iz tega naredil podjetje z več kot 5 milijonov dolarjev prometa. To je bilo, preden je srečal Donalda Trumpa. Kasneje se je naučil Donaldove miselnosti razmišljanja na veliko in sedaj njegovo podjetje obrača več kot 100 milijonov dolarjev na leto – in še vedno raste.

Te strategije so dokazane in preverjene s strani tistih, ki so se naučili razmišljanja na veliko in uspeli v svojem življenju. Bill Zanker je Donaldovo strategijo uporabil, da je svoj promet povečal za več kot dvajsetkrat.

Oba sta bila na dnu in vesta, kako je, če so vsi proti tebi – in oba sta doživela uspeh tako, da sta razmišljala na veliko! Tega se lahko enostavno naučite.

Mehka vezava, 16 x 23,5 cm, 348 strani.