Štirideset pravil ljubezni (broširano) - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

OBVESTILO: Ker sta tako pošta kot kurirska služba DPD preobremenjena s številnimi paketi, boste naročila morda prejeli z zamudo, v roku 2-3 dni. 

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Štirideset pravil ljubezni (broširano)

Štirideset pravil ljubezni (broširano)
 • Redna cena:

  13,99 €

 • Popust:

  1,40 € (10%)

 • Spletna cena:

  12,59 €

 • ISBN:

  978-961-274-175-4

 • Avtor:

  Elif Shafak

 • Založba:

  Sanje

Brezplačna dostava

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Lahko stara zgodba o iskanju svojega poslanstva na svetu spremeni življenje sodobnega človeka? Lahko zgodba o tovarištvu med verskim učenjakom Rumijem in potujočim dervišem Šamsom iz Tabriza, ki sta se spoznala v Konyi v trinajstem stoletju, spremeni življenje Elle Rubinstein, gospodinje in Massachusettsa, ki konec preteklega desetletja vleče črto pod svojim življenjem?

Rumi mora prelomiti s svojim življenjem, da se bo iz spoštovanega lokalnega klerika razvil v tisto, kar mu je namenjeno – v svetovno znanega pesnika. Ella mora zapustiti tiste, ki jih je imela do včeraj najraje na svetu, da se bo osvobodila okovov, ki si jih je nadela sama. A kakšno sled bo njuna sprememba pustila na tistih, ki ju imajo radi?

Štirideset pravil ljubezni je seveda roman o ljubezni. O ljubezni, ki nas sili, da se iz območja udobja podamo v neznano. O ljubezni, ki medtem ko ustvarja, tudi ruši in za seboj pušča tiste, ki so nas ljubili. O ljubezni, zaradi katere počnemo stvari, ki nas plašijo, ker druge možnosti sploh nimamo. Štirideset pravil ljubezni je roman o tem, da mora sviloprejka umreti, da lahko dobimo svilo. In roman o pravilih, ki jih pozna vsak, ki je kdaj zares ljubil.

Mehka vezava, 352 strani

O KNJIGI SO DEJALI:

Roman, ki ga berejo tako tradicionalne, pokrite muslimanke kot sodobne zahodnjakinje, ženske in moški, mladi in stari, zahtevnejši bralci kot tisti, ki jim je ljubša lahkotnejša literatura. Tisti, ki berejo s srcem.
- Jasna Vombek, Delo

Ljubezen in islamski mistiki so zagotovilo za uspeh romana turške pisateljice.
- Mateja A. Hrastar, Planet Siol.net

Roman o večnih pravilih ljubezni, ki jih velja upoštevati vsak dan.
- Renate Rugelj, Bukla

Štirideset pravil ljubezni velja umestiti med pomembnejše romaneskne življenjepise modrecev in svetnikov, /.../ med zgodbe za splošno izobrazbo.
- Žiga Valetič, Pogledi