Skrivnostni ključi - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Skrivnostni ključi

Skrivnostni ključi
 • Redna cena:

  14,90 €

 • Popust:

  0,74 € (5%)

 • Spletna cena:

  14,16 €

 • Avtor:

  Dobra vila Maja - Maja Debelak

 • Založba:

  Divinum Cor

 • Datum izida:

  03.03.2014

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V čarobnem gozdu Anže najde skrivnostni vrt, na sredini vrta pa se bohoti prav posebna roza vrtnica, ki ima moč, da uresniči vse sanje in želje. Ključ, ki odpira vrata do nje, najdeš le, če se naučiš vseh modrosti.

Okoli in okoli vrta z vrtnicami je vse polno vrtov. Vrt v vrtu. Nekako tako, kot gredo kocke v kocko. Vsaka kocka pa je manjša od druge. In vsak vrt ima svoja vrata. Ključ najdeš le, če pravilno odgovoriš na vprašanje. In do vrtnice želja je lahko prišel samo tisti, ki se nauči vseh modrosti. Odgovoriti moraš na posebna vprašanja in razvozlati skrivnosti. Za odgovor je potreben čas, marsikaj se moraš naučiti.

In ko so vrata prepričana, da si osvojil znanje, prejemeš nagrado. Poseben ključ, ki odpira le ta vrata. Tako lahko vstopiš v nov vrt in prejmeš novo nalogo. Ko se naučiš vseh modrosti, prideš do vrtnice, ki uresničuje sanje in želje. To je do sedaj uspelo le redkim.

Mehka vezava, 12,5 x 19 cm, 86 strani.