David in Goljat - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

David in Goljat

David in Goljat
 • Redna cena:

  24,90 €

 • Popust:

  1,25 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,66 €

 • Avtor:

  Malcolm Gladwell

 • Založba:

  UMco

 • Datum izida:

  25.02.2014

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zakaj so outsiderji v resničnem življenju veliko uspešnejši, kot bi morali biti na papirju? Kako lahko šibkejši prelisičijo močnejše? V svoji najnovejši knjigi knjigi David in Goljat nas svetovno znani publicist Malcolm Gladwell odpelje na inspirativno in v vseh pogledih presenetljivo potovanje, med katerim nam razkrije skrito dinamiko, ki oblikuje ravnotežje moči med malimi in velikimi.

Od resnične pomembnosti števila učencev v šolskem razredu do disleksije, kjer se njen hendikep lahko preobrne v prednost, od antičnih zgodb, kjer so velikani podlegali pritlikavcem kljub svojim očitnim prednostim, do nenavadnih taktik, ki jih s pridom uporabljajo voditelji civilnih gibanj, nam Gladwell prepričljivo prikaže, kako se v običajnem življenju včasih soočamo s strašanskim nerazumevanjem resničnega pomena prednosti in slabosti.

V katerem primeru je travmatično otroštvo lahko tudi dobra stvar? Ali si res želite, da gre vaš otrok na najboljšo šolo, na katero lahko pride? Z mojstrskimi zgodbami, v katerih Gladwell s svojim značilnim žarom osvetli izjemne outsiderje in druge neprilagojence iz zgodovine, znanosti ter psihologije, in s svojo nedosegljivo sposobnostjo, da najde povezavo tam, kjer jo drugi zgrešijo, je David in Goljat še eno briljantno avtorjevo delo, ki presega običajna in konvencionalna razmišljanja ter nam prinaša nepričakovana spoznanja, ki jih lahko s pridom uporabite tudi v vsakdanjem življenju.

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 266 strani.