Bežimo, vsi! volk z orjaškimi zobmi, NAS LOVI! - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Bežimo, vsi! volk z orjaškimi zobmi

NAS LOVI!

Bežimo, vsi! volk z orjaškimi zobmi
 • Cena:

  19,90 €

 • Avtor:

  Helena Kraljič

 • Založba:

  Morfem

 • Datum izida:

  15.04.2014

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ta živalska pravljica je prisrčna slikanica, v kateri zgodbo opazno nadgrajujejo ilustracije, kot je za vsako kakovostno slikanico značilno.
Pravljična zgodba je preprost: trije puhasti volčji mladiči (puhasti, kot bi bili piščančki) z veseljem ugotovijo, da so že veliki in da je čas za nove pustolovščine pod vodstvom očeta volka, ponosne avtoritete, ki jim bo razkazala njihov življenjski prostor. Srečanje s prebivalci gozda (jazbecem Jašo, srno Sašo in zajčjo družino) za te ni nič kaj prijetno: volčje prikazni se prestrašijo, zato jim ne preostane nič drugega kot beg. Ta pa se, kot razkrije pravljica na koncu, izkaže za nesmiselnega, saj vsi, tudi volk, bežijo pred strahom, ki "je sredi votel, okrog ga pa nič ni!", kot pove pregovor.

Trda vezava, 24 x 33 cm, 20 strani.