Igra z ognjem - broširana - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Igra z ognjem - broširana

Igra z ognjem - broširana
 • Redna cena:

  10,99 €

 • Popust:

  7,00 € (64%)

 • Spletna cena:

  3,99 €

 • Avtor:

  Silvia García

 • Založba:

  Hiša knjig, Založba KMŠ

 • Prevajalec:

  Maja Brodschneider Kotnik

 • Datum izida:

  15.05.2014

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V noči, ko umre Beatrice Withler, so njene tri vnukinje, Nicole, Jacqueline in Alexandra, prisiljene zbežati in se skriti pred svojim zlobnim stricem, ki jih želi prodati v bordel. Dekleta morajo tako čez noč pozabiti na lagodno življenje, ki so ga bile vajene dotlej, in preživeti same na temnih in zanikrnih ulicah Londona. Vso skrb za preživetje mora tako prevzeti nase najstarejša Alexandra, ki takrat šteje komaj 10 let.
Dvanajst let kasneje napoči čas, ko lahko zahtevajo, kar jim pripada ...

Mehka vezava, 10,5 x 17 cm, 317 strani.

RECENZIJA BUKLA:

London leta 1801. Po smrti svoje babice, grofice Dustana, so tri sestre, takrat stare 10 let, Alexandra, Jacqueline in Nicole, pobegnile iz krempljev zlobnega strica, lorda Simmonsa. Ta se jih je želel znebiti, saj naj bi prva, ki bo dopolnila triindvajset let, lahko uveljavila pravico do premoženja ... Dvanajst let pozneje se sestre preživljajo z drobnimi tatvinami in nekega dne najstarejša izmed njih, Alex, zahvaljujoč svoji bujni domišljiji, skuje tatinski načrt. Odšle naj bi na ples v maskah v dvorcu lady Whitehill ter tam poiskale najprimernejšo žrtev in jo okradle.

Sočasno se na ples odpravlja Damian, razvpiti lord Zmaj, ki se ga vsi bojijo, da bi ljubici svojega brata Adriana predal opravičilo v njegovem imenu ... Alexandra in Damian se srečata in začne se zapeljiva igra z ognjem, med katero Damian postane žrtev ropa, ona pa izgubi dragoceni obesek, ki jima bo spet prekrižal pot, na tej poti pa se bo znašel tudi lord Simmons ...