Moč je v nas, Razkritje skrivnosti uspeha - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Moč je v nas

Razkritje skrivnosti uspeha

Moč je v nas
 • Redna cena:

  23,60 €

 • Popust:

  1,18 € (5%)

 • Spletna cena:

  22,42 €

 • Avtor:

  Marijo Kržić

 • Založba:

  Zavod V.I.D.

 • Datum izida:

  15.06.2014

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V vsakemu izmed nas je velika moč. Kako velika? Ravno prav, da z njeno pomočjo lahko ustvarimo vse, po čemer hrepenimo. Da se dvignemo k višjim in boljšim stvarem. Da se uresničimo in izpopolnimo. Več kot to ne potrebujemo.
Doseči uspeh, bodisi na s trnjem posuti življenjski poti, bodisi na poti duhovnega razvoja potrebuje imaginacijo, vizijo, pogum, vero, odločnost, vztrajnost, upanje, radost in še mnoge druge kvalitete. Vse lahko najdete v sebi. Čeprav se vam mogoče zdi, da jih ne posedujete, vse te kvalitete bivajo v vas. Še neodkrite. Pripravljene so, da se pokažejo v svoji najboljši podobi, le poklicati jih morate.
Cilj te knjige je, da vsem, ki jo berejo, pomaga, da svoje notranje moči, svoje misli in ideje izrazijo v svetu, ki jih obkroža, modro in v harmoniji z zakoni narave.

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 147 strani.