Joomla! Za vsakogar - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Joomla! Za vsakogar

Joomla! Za vsakogar
 • Redna cena:

  29,90 €

 • Popust:

  1,50 € (5%)

 • Spletna cena:

  28,40 €

 • Avtor:

  Zamgoslav Šalamun

 • Založba:

  PiKA, Zmagoslav Šalamun

 • Datum izida:

  15.08.2014

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ves čas pisanja priročnika je avtor imel en sam namen: da je knjiga jasna, preprosta in razumljiva ter tako dostopna vsakomur, ki ima željo po postavitvi oziroma urejanju spletne strani. Priročnik vsebuje 112 strani in ima preko 135 slikovnih primerkov, ki vodijo do postavitve spletne strani
Iz priročinka boste pridobili teoretska in praktična znanja, saj je na prvih nekaj straneh opisana teorija, v nadaljevanju pa opis praktičnega dela pri postavitvi spletne strani z odprtokodnim CMS sistemom Joomla. Priročnik vas bo jasno in preprosto vodil pri nameščanju Jommle, osnovnih nastavitvah ter izboru grafične predloge. Postal bo vaš zvesti sopotnik pri namestitvi besedila, fotografij in dokumentov na vašo spletno stran. Z roko v roki bosta nameščala fotogalerije, Google zemljevid, kontaktni obrazec, izdelala bosta lastni forum in spletno stran povezala s socialnimi omrežji. Ob tem vam priročnik ponuja še opise in postopke namestitve različnih razširitev za Joomlo.

Mehka vezava, 17 x 24 cm, 112 strani.