Droga in jaz - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Droga in jaz

Droga in jaz
 • Redna cena:

  19,90 €

 • Popust:

  1,00 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,90 €

 • Avtor:

  Matjaž Čačovič

 • Založba:

  Jakinet Group

 • Datum izida:

  15.08.2014

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga s pomenljivim naslovom Droga in jaz je zanimivo in poučno branje, ki ga je Matjaž Čačovič kot dolgoletni direktor oblikoval in se dokazal tudi kot mojster pisane besede. Knjiga o eni najbolj prepoznavnih slovenskih in seveda primorskih družb razkriva mnoge zaplete, ki so bili javnosti zakriti. Očitno je velika prepoznavnost Droge in njenih blagovnih znamk prekrivala senčne plati njenega poslovanja, ki sicer spremljajo bolj ali manj vsako podjetje.
Pri opisovanju dogodkov, ki so sestavni del zgodbe, izstopajo avtorjeva prizadevanja za njihovo objektivno prikazovanje. Hkrati ga prikazujejo tudi kot samozavestnega in pragmatičnega vodjo, ki je svoje lastnosti nadgrajeval z izkušnjami in usposabljanjem ter s sodelovanjem s sodelavci.
Uspehe, ki jih je Droga dosegla v zelo zahtevnem skoraj petnajstletnem obdobju pod vodstvom Matjaža Čačoviča, je prepoznalo tudi okolje, kar je dokazalo s številnimi zasluženimi priznanji, ki jih ne morejo zasenčiti niti boleči dogodki na koncu njegove poti.

Trda vezava, 16 x 24 cm, 147 strani.